Whitehat

  • Politica Mounli de dezvăluire responsabilă


La Mounli, luăm în serios securitatea sistemelor noastre și este efortul nostru constant de a face site-ul nostru un loc sigur pentru clienții noștri de a naviga. Cu toate acestea, în cazul în care anumiți cercetători în domeniul securității sau membri ai publicului larg identifică vulnerabilități în sistemele noastre, aceștia vor aprecia contribuția lor, vor colabora îndeaproape cu aceștia pentru a aborda urgent aceste probleme și, dacă doresc, să își recunoască public contribuția.

  • Cum să raportați o problemă?

Dacă ați identificat o vulnerabilitate pe oricare dintre proprietățile noastre de web, vă rugăm să urmați pașii descriși mai jos:

Vă rugăm să ne contactați imediat prin trimiterea unui e-mail la adresa security@mounli.com cu detaliile necesare pentru a recrea scenariul de vulnerabilitate. Aceasta poate include capturi de ecran, videoclipuri sau instrucțiuni simple de text.

Dacă este posibil, trimiteți-ne cu dvs. detaliile dvs. de contact (e-mail, număr de telefon), astfel încât echipa noastră de securitate să vă poată ajunge în cazul în care sunt necesare intrări suplimentare pentru identificarea sau închiderea problemei.

Dacă intenționați să faceți publicitatea pentru informații educaționale sau alte astfel de nevoi, vă rugăm să ne oferiți un timp rezonabil pentru remedierea în mod adecvat a problemei înainte de a face publice aceste informații. Echipa noastră de securitate va lucra împreună cu dvs. pentru a estima și a vă angaja în acest interval de timp.

Dacă vulnerabilitatea identificată poate fi utilizată pentru a putea extrage informații de la clienții sau sistemele noastre sau pentru a afecta capacitatea sistemelor noastre de a funcționa normal, vă rugăm să vă abțineți de la a exploata o astfel de vulnerabilitate. Acest lucru este absolut necesar pentru ca noi să luăm în considerare divulgarea dvs. ca fiind responsabilă. Deși apreciem contribuțiile hackerilor Whitehat, putem lua măsuri legale în cazul în care vulnerabilitățile identificate sunt exploatate pentru câștiguri ilegale sau pentru a obține acces la informații despre clienți sau de sistem restricționate sau pentru a afecta sistemele noastre.


Nu avem un program de recompensare în bani / recompense pentru astfel de dezvăluiri, dar ne exprimăm mulțumirea pentru contribuția dvs. în diferite moduri. Pentru informații corecte despre etică, vom fi bucuroși să recunoaștem în mod public contribuția dvs. în această secțiune pe site-ul nostru. Desigur, acest lucru se va face dacă doriți o recunoaștere publică.

 

Un mare mulțumesc!

A fost util raspunsul?

(0)

TRANSPORT GRATUIT
daca mai adaugi produse in valoare de 250,00 Lei
    Hei! Nu pleca cu mână goală!
Cupon
Gift Card
mounli
×

Logare

Dacă esti deja înregistrat, te rugăm să te autentifici.

Parola Uitată
Facebook

sau Creeaza un cont

mounli
×

Creeaza un cont

Facebook

sau Logare

Va rugam introduceti un email valid!
Acest camp este obligatoriu!
Acest e-mail este deja inregistrat!
Acest camp este obligatoriu!
Va rugam introduceti o parola valida!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Parolele trebuie sa fie aceleasi!
Parola sau user gresite!