Cum îmi protejez confidențialitatea?

  • Mounli valorizează intimitatea dvs. și înțelege că cumpărăturile pentru lenjerie poate fi o afacere intimă! Prin urmare, Mounli comunică numai prin conturi autentice și nu solicită niciodată informații personale (nformațiile despre cardul dvs. de credit) într-un forum public sau într-un e-mail sau text nesolicitate.
  • Noi, cei de la Mounli ne angajăm să furnizăm cel mai înalt nivel de securitate și confidențialitate în ceea ce privește colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate.
Ce este phishingul?
  • Phishing este un truc pentru a vă face să dezvăluiți informații delicate, cum ar fi parola, numărul cărții de credit sau informațiile personale care ar putea fi ulterior utilizate pentru a vă identifica. De obicei, acesta începe cu un mesaj de e-mail aparent legitim, care vă direcționează către un site web fals care ar putea arăta ca un site web al unei afaceri legitime, cum ar fi  Mounli. De multe ori, e-mailurile de phishing vă pot cere să actualizați sau să vă validați datele de conectare sau informațiile dvs. personale.
De unde știu că e phishing?
 
  • Mounli nu va cere niciodata parola, informatii despre cartea de credit, dimensiunea sutienului sau orice alte informatii personale intr-un forum public (cum ar fi Facebook sau Instagram) sau intr-un e-mail sau text nesolicitat. Indiferent de cum arată e-mailul sau interogarea, dacă expeditorul solicită informații foarte personale sau financiare, este posibil să nu fie de la Mounli!

Și dacă cred că am fost cuplat?
  • Contactați-ne imediat! Vă rugăm să ne sunați la +40722920999 luni - duminică 8:30 a.m. - 20:30 sau trimiteți-ne un e-mail la help@mounli.ro
A fost util raspunsul?

(0)

TRANSPORT GRATUIT
daca mai adaugi produse in valoare de 250,00 Lei
    Hei! Nu pleca cu mână goală!
Cupon
Gift Card
mounli
×

Logare

Dacă esti deja înregistrat, te rugăm să te autentifici.

Parola Uitată
Facebook

sau Creeaza un cont

mounli
×

Creeaza un cont

Facebook

sau Logare

Va rugam introduceti un email valid!
Acest camp este obligatoriu!
Acest e-mail este deja inregistrat!
Acest camp este obligatoriu!
Va rugam introduceti o parola valida!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Parolele trebuie sa fie aceleasi!
Parola sau user gresite!